Rene Niilisk ja Private User ning [[h6000000018887634254]] - kõik need tehtud sh surnuteks märkimised.
Rene Niilisk See õpetus
toimib vaid põhihalduse korral pererühmas kuni 5-nda astmeni. Kui on tegu kaugemalt hõimlasega ja/või pole haldaja(d) pererühmas siis see avalik/privaatne valik puudub.
Hoopis omaette teema on elavad surnud ehk ka siin nimekirjas on juba olnud ca paarkümmend isikut kes on praeguseks surnud aga Genis jäetud/sisestatud elavatena. Neile, vaatamata nende sünniajale, mingi avalikustamise reegel ei laiene ja neid saab surnuks märkida vaid isik kellel isikukirje muutmise õigus - lähisugulane või pererühm kuni 5-nda astmeni.
Jaks
Lauri
Palun muuta avalikuks:
Private
Ann Kiristaja
Hindrik Sau
Private
Leemet Oeselg
Private
Marie Kessel
Villem Kaimer
Private
Tänan
Jaak Tulp - neist siin toodutest enamus ei muutu ise iial avalikuks, Vähemalt mitte enne kui surmast 130 aastat (või siis sünnist ca 230 aastat) täis saab. Enamik neist on pärast lisamist haldajate poolt ise privaatseks märgitud või siis on neil 5-nda astme sees mõni Geni kasutaja.
Praeguseks on (viimase 20 päeva jooksul) kõik mis muutuvad juba avalikuks muutunud.
Lauri
Rene Niilisk - Millal kasutaja Merike Rõtova suri? Palun mõnda allikaviidet.
Muud tellimused: Rene Niilisk; Private User; Agnes Valgiste tehtud.
Kui neist enamusele puuduv sünni ja/või surmaasta (kasvõi umbes, enne, pärast) lisada - vast siis toimiks vähemalt osadel see automaatne avalikustumine.
Aa no selliste puhul, mis ise süsteemi skripti kaudu avalikuks ei muutu, olen kahe käega poolt, et märku anda. Minu teada "privacy changes in geni" arutelus Mike Stangel ütles ühte olulist asja.
http://www.geni.com/discussions/136709?msg=953160
aga no eks näis siis mis saab
Lauri Kreen - See Merike oli minu poolne näpukas - ta teisik oli privaatne - olek kogu pere ära mestinud. Nüüd saavad lähedased ise otsutada mis selle Merikesega teha
Jöudu - jaksu sulle