Palun muuta privaatne surnu avalikuks

Started by Lauri Kreen on Wednesday, July 16, 2014
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

• Private
    Geni member
  • Private
    Geni member
  • Private
    Geni member
  • Private
    Geni member
  • Geni member

Related Projects:

This discussion has been closed by an administrator.
Showing 121-150 of 4604 posts

Jah, vahepealsed kõik korras (ka lähedased)

Agnes Valgiste Peaks korras olema

Palun märkida avalikuks Private
Surmaaeg olemas http://www.kalmistud.ee/haudi?action=hauaplats&filter_hauaplats...

Palun märkida surnuks ja avalikuks:
Private (sündinud 1906)
Private (sündinud 1909)

Merike Lahe, Private User, Private User ja Jüri Örd

Korras

Palun teha avalikuks:
Private
Private
Private
Katharina Elisabeth Senka

Aitäh!
[Käärdi Mihkli Andrese] Ado Orraw

Private User korras + naabruses olnud

Palun märkida surnuks Mai Heint .
Samuti tema vanemad, õed-vennad ja muud lähedased.
Kõigil sünniaasta umbes 200 aastat tagasi.

Mart Neilinn Lähiümbrus korras, kaugematega veel tööd

Palun muuta avalikuks Endla Reinaru, surnud 1996. aastal.
Private

aitasin mestida aga avalikuks teha ei suuda :(

Palun märkida surnuks Mari Hannus . Samuti tema lähedased.
Sündinud ligi 200 aastat tagasi.

Palun avalikuks:
Otsa Mart
koos perega

Vaike Murumets, Erika Lohk, Agnes Valgiste, Merike Lahe, Mart Neilinn - need ülaltoodud kõik korras nüüd

Tänan Lauri!

Jaan Lest @Jaan Lest sündinud 1852

Lauri Kreen.

Lugege läbi oma vastus "uued privaatsus reeglid" 9.4. 2010 k 7.06 AM
ja selgitage oma tegevusi minu puus paar päeva tagasi ja edukat raporteerimist "tehtud"

Tervitades Mihkel Viikmaa.

Tere Private User

Millisele arutelule viitate? Olukord Genis on alates 2010 aprillist korduvalt muutunud.
Milles on teie probleem (võite vastata ka mulle sõnumiga)?

Kuraatori/hooldaja kohustus on aidata neid kes abi paluvad.

Genis on üks ühine maailmapuu ja selles on üldsuse poolt heakskiidetud reeglid. Oma 100% privaatset puud saab pidada näiteks Myheritage keskkonnas.

Milline on teiepoolne põhjendus 1754 +/- 100 sündinud isikute privaatseteks märkimisel? Need ei ole ju ainult teie esivanemad, nende järeltulijad moodustavad ju terve puu (sh ka kaugemal kui 5 põlve olevate kasutajatega).
Kas te ka surnuaial olete oma esivanemate hauakivid kinni katnud (et eesnimesid ja kuupäevi ei nähtaks)?

AKI isikukaitse räägib vaid piirangutest vähem kui 30 aastat tagasi surnud isikute korral, sedagi üldiselt rõhudes surma põhjusele ja pärilikele jms haigustele.

Olgem ikka mõistlikud,

Lauri Kreen

Lauri Kreen.

Lugege oma tolleaegne vastus ikka läbi ja vastake siis korralikult
punkthaaval. Selliselt mittemidagi ütlevalt vastatakse vaid toompealt.

Mis on" üldsuse poolt heakskiidetud reeglid Kas see kui minu poolt lisatud isik kustutakse ja asemele pannakse oma "Särekanno"tegu.Või see kui minu nimed kaovad ja asendatakse enda omadega"Linn"
Ega seal Lauri Kreen Teie käsi mängus polnud.

Välismaalased Genis on enamus PRIVATE.Aga eestlane ei tohi end Private panna.See lõnab isehakanud füürerite järele.

Tervitades mihkel.

Mul on olnud tegu AKI-ga. Seetõttu ütlen - ega kerge ei ole. Mida ma olen ka rõhunud - SEE ON MAAILMAPUU. Noh, mida seal siis häbeneda on, kui mõni esivanem on sakslane, mõni ukrainlane, mõni ROOTSLANE. Samas annan endale aru --- igaühel on oma maitse. Mida seal ikka nii häbeneda on. Isegi kirikumeetrikaraamatutes on langetõbised, napsitavad ja joodikud ära toodud. Kas me keelame nende meetrika lehekülgede pildid Internetis? Ma olen OMA soovülesannete täitmisel läinud paralleelprofiilide kasutamisele. Arvan, et see on ainuõige võimalus niikaua, kui profiilil ei ole võimalus kasvõi eraldi lisateabe-välja kasutamiseks. Minugi pärast võiks sealt mõne roppuse ära võtta, kui neid seal on. Kunagi oli nn.mälestuste kirjutamise võimalus GENIs. Ega siis lastelastel ole üksinda midagi öelda. Võib-olla on mul isegi lastelastele midagi põnevat kirja panna. No, muidugi on nende mestitamistega probleeme. Lehes on keegi mees kirjas pojana, aga maailmapuus ei tohtivat mõne arvates seda kirja panna. See häirib mind eriti siis, kui ma arvatavasti tean mõne vanaemast vanaisast rohkem, kui kellegi viimase eluaasta partner teab. Hämar ala sellega, aga jah, ärme nii meeletul häbeneme oma esivanemaid. Nemad olid ju need, kes meid ilmale aitasid, kasvõi oma laste kaudu.

JÕUDU MEILE!

Tere taas

Enamik neist 2010 siin kirjutatu reeglitest:
http://www.geni.com/discussions/73183
ei kehti kahjuks enam, või siis kehtivad vaid osaliselt.

Elavate ja kasutajate privaatsus on vahepeal oluliselt paranenud.
Kõik surnud aga (vähemalt need kelle surmast üle 130 aasta möödas) peavad olema vaikimisi avalikud.
Kokkuvõte praegustest reeglitest on siin.
http://www.geni.com/discussions/136799

Teiega aga Private User suhtleb lähiajal isiklikult Geni klienditeenindus.
Ka PRO kasutaja ei tohi ühises puus Geni reeglitest teerulliga üle sõita.
Kas te olete ikka 100% kindel, et kõiki need ammusurnud keda te täna massiliselt n-ö privatiseerisite (paljud neist olid algusest peale avalikud) on vaid teie lisatud, teie ainuhalduses ja et teie tegevus ei põhjustanud ligipääsupiiranguid samas puus või harus tegutsevatele teistele kasutajatele?

Lauri Kreen, Geni kuraator

Lauri Kreen.

Kuni 30.06. 2014 ei olnud minu tehtud puus ühtegi "private" kui ma avastasin enda kõrvale lükkamise alles siis ma lisasin esimese "private,
GENIs tuli eriti välja tõeline lääne demokraatia .Inimene meelitatakse lepingut tegema ja selle kehtivuse ajal hakatakse massiliselt tingimusi muutma sellega on juba arvestatud,et inimene ei lähe kuhugi asi ju meeldib.
Lähtudes ülaltoodust on Geni minuga tehtud lepingut rikkunud ja mind kui uue nime lisajat ja haldajat lubanud teistel isikutel isegi kustutada ja ennast asemele panna.
Minu probleem on selles,et mis asi on minu pere puu ja kui ma seda rahulikult nokitsen ja kuhugi mujale ei lähe ja siis järsku avastan mingi "aktivisti"tavaliselt on need sellised isikud kellede identifitseerimisega on raskusi.Neil kas puudub pilt või on see asendatud mingi mõtetu juraga või lihtsalt mingi tähekombnatsiooniga
See on ju samasugune "private".Inimene varjab end siis kui ta on kaabakas võt on kellelegi sitta kokku keeranud
Viisakas inimene küsib alati luba kui läheb võõrasse kohta
Kordan veelkord ma tulin GENIsse tegema oma pere puud aga nüüd on siin euro multi kulti kolhoos.Küigil on õigused peale minu ja selle tulemusena on minu postkast täis taotlusi.et ma pean muutma nimekuju või kuupäevi.keegi on teistsugused pannud ja põhiliselt ongi need need nn aktivistid
GENI aktivisti staatus tuleb ära muuta sest see sarnanebGENI kommunistliku töö lööklasega.Inimesed lähevad juba ogaraks selle nimetuse saamiseks
Vaadates ühte sellist pildil olevat "aktivisti" on näha ta ametikabinet ja kui veel vaadata tema poolt sisestatud andmeid siis need enamus on tehtud töö ajal Haldab üle 20000nime
Mul oli puus profiili tegemine pooleli kui toimus mestimine seal olid erinevad lapsed mees võttis lastega naise jne,Sellel aktivistil oli vaja ainult saada tütar ja sellele liita mees "tehtud ja aktivist kadus.Mul oli mehe profiil ammu olemasaga ma ei saanud seda kasutada kuna ta naise vanematega polnud selgust.

Mul on probleemid alljärgnevate haldajate kaaperdajatega
niilik
raudsepp
linn
teder lahe
särekanno
neilinn
hirvlaane
TOOMAS

Maolen maksnud suured summad GENile,et ma saaksin teha oma perekonna sugupuud ja nüüd tuleb välja .et see on kõik bluff. Kui kõik võivad teha minu puus missõüda himustab, siis see on lepingu rikkunine ja Geni maksku raha tagasi

Alles nüüd ma saan aru nendest eestlastest ,kes võõrsile suunduvad .sest siin ei taheta aru saada probleemidest Vene ajalõpus oli veel inimesi kellega sai rääkida ja suhelda .Nüüd on järgi jäänud ming tige multi kulti pederastitunud eestlane.kes haugub kõigi kallal .

Vabandan kui kellelegi liiga tegin aga ma lihtsalt niiedasi olla ei saa.

Tervitades Mihkel.

Private User - kui teile siin ei meeldi siis sulgege konto ja minge mujale. Geni pole teie jaoks sobiv. Oma privaatset puud isikliku nokitsemise tarvis saab pidada mitmel pool - MyHeritage.com, Ancestry.com, FamilySearch.org jpt.
Geni on koostöökeskkond ja siin on omad reeglid.
Lugege alt tingimusi ja privaatsusest osa. Mille alusel saate väita et Iisraeli ja USA põhine äriühing ei tohi oma tingimusi teatud regulaarsusega muuta? Isegi Internetipangad ja e-poed teevad selliseid asju pidevalt. Teil on alati õigus oma leping üles ütelda kui midagi ei meeldi.
Arvan, et selle teema paneme nüüd lukku, see asi on nagunii üle mõistlike piiride läinud.

Hr.Viikmaal on suures osas õigus. Need olulised muudatused ei kuulunud ka minu lemmikrepertuaari. Minul oli hea varem saada oma sugulaskonda ja tutvuskonda kuuluvate inimeste kohta infot. Mind ei huvita nende juures eriti muu, kui nimi ja sugulusaste paigasolek. Nüüd on vaata et tädipoeg varjatud, kuna seda sisestas kunagi keegi, kelle tõttu on nüüd isegi nimi varjatud ja sünniajast rääkimata. Ainult parandusi ja kosmeetilisi muudatusi võiks nii teha, nagu tegi GENI seltskond. Kui ma pean vajalikuks oma tädipoega näituSEX siiski näha, siis ma panen tema kasvõi topeltprofiiliga ja mind ei huvita vahel pakutav mestimine, kuna see võib mingil hetkel minule vajaliku info ära peita minu eest. Hr.Viikmaa jutu sisu on ka poliitiline. Sest EESTIS lahkumine ei ole kooskõlas eestlusega.
GENI keskus on Iisraelis. Eestiga vähe seotud seega. GENI - maailmapuu, MyHeritage Family Tree Builder – isiklik ehk privaatpuu.
Teise riiki minek ainult suurendab selle teise riiki multikultit ja eestlane satub ise veel suuremasse multikultisse.

Jõudu ja eriti mõistust meile ilmaasjadest arusaamisel ja igasuguste meie arvates jamade väljakannatamisel! Ja nendest väljapääsemisel.

Selle info peitumineku ja kaotsimineku teema juurde

1. profiili sisestajaks jääb alati selle isikukirje esimene sisestaja (ajaliselt). Kõik teised aga jäävad edasi täieõiguslikeks haldajateks

2. Erand on, kui profiil mestitakse kasutajakirjega, siis jääb inimene ise oma profiili haldajaks ja ta ise otsustab kes millist infot tema kohta näeb

3. segadused nimedega tulevad sageli sellest, et inimesed kes mestivad (ühendavad) topeltprofiilid, jätavad andmekonfliktid lahendamata.

4. Puu harude "peituminekud" tekivad sellest, et inimesed, kes mestivad jätavad puu vastuolud lahendamata.

Olen siin veedetud 6 aasta jooksul korduvalt sattunud samalaadsete probleemide otsa ja enamik neist on sõbraliku kokkuleppega lahenenud.

Võin öelda, et valdavale osale siinsetele kasutajatele on ühendatud puust rohkem kasu ja rõõmu kui kahju. Segadust tekitab peamiselt see, kui topeltkirjed ja -harud jäetakse ühendamata.

Kui mihkel saadaks nende probleemsete "aktivistide" profiiliaadressid (selmet nimed) näiteks mulle eraldi, siis ma saaks midagi nendega ette võtta

Senikauaks aga hääd inimesed - ärge palun üksteise peale pahandage, sõbralikult leiab alati parema lahenduse. Meile aitab ühest MP-nimelisest aktivistist, rohkem pole vaja.

JA tõsi ta on - Geni on "koos nakitsemise" kohta ja MyHeritage on "üksi nakitsemise" koht. Nad on nii plaanitud ja nii ka reeglistatud.

TErvitades
Henn Sarv

PS. Mihkliga oleme 2. ringi hõimlased. Ilma siinse süsteemita poleks ma sellest kunagi midagi teadnud :)

Showing 121-150 of 4604 posts

Create a free account or login to participate in this discussion