Vale mestimine Alvine Rusi
''Kasutaja Nadežda Liira (Tšekmarjova) mestis Alvine Nirk praeguse isikuga Alvine Rusi.''
Alvine Rusi suri 1 kuusena, Alvine Nirk on aga ise lapse ema.
Vale mestimine Alvine Rusi
''Kasutaja Nadežda Liira (Tšekmarjova) mestis Alvine Nirk praeguse isikuga Alvine Rusi.''
Alvine Rusi suri 1 kuusena, Alvine Nirk on aga ise lapse ema.
Ennu Pedosk - see on väga veider juhtum sest ma ei näe siin mitte ühtegi mestimist. Tundub, et puus on lihtsalt harusid kokku tõstetud. Taimred nüüd lätlastest eemaldatud. See pere vist korras: Private User
Merike Lahe kontrollige nüüd üle:
Ann Kirotaja
Mai Lehmus
( ja ärge hakake kohe taas lõikama või vanemaid ringi tõstma - lihtsam on vigane mestimine tagasi võtta. - Private User, Leho Ainsaar )
Private User - Nirk ja Rusi lahutatud:
Alvine Nirk
Alvine Rusi
- aga olge edaspidi ise ka hoolikam oma mestimistega, uurige vanemaid ja nende daatumeid ka (üks postitus ülespoole)
Lauri Kreen
Palun veel kontrollida
30.11.2014, kell 8:17 PM
Valesti on mestinud
Jüri (Mitt) Schmidt
24. nov, kell 10:52 PM
Tom Saar
2.12.2014, kell 7:09 AM
Tundub et
Jüri (Mitt) Schmidt
pilt on vist jäänud vale, see oli arvatavasti ilma pildita.
2.12.2014, kell 7:41 AM
selle saab ära võtta, aga ma lasen esmalt uurida Genil (ärge muutke seal midagi).
Kaua Geni veel uurib või ei leiagi viga?
Vale mestimisega ülekantud pilt
http://media.geni.com/p10/8909/9878/53444837f545231f/bin93dur_mediu...
tuleks siit Jürilt ära võtta
http://www.geni.com/family-tree/index/6000000008779552483
panna sellele
http://www.geni.com/family-tree/index/6000000008740336102
Urmas
Tere
palun võtta tagasi ARnold Tikkerberi( Arnold Tikkerberi )ja samanimelise mestimine - mille tegin 8.augustil.
Ette tänades Krista Joost
Merike Lahe aga ka Private User, Private User, Anne Anderson ja Urmas Murumets - siin isiku juures:
August Meriste saab parandusi ehk tagasivõtmist teha vaid käsitsi.
Kes kumma juurde käib (ka lapsed ja õved)?:
Vanemad: Kaarel Michelson (1837 - 1890) & Liso Michelsohn (Odar) (1845 - 1902)
Abikaasa: Unknown
Naine: Maria Meriste (Moorast) (1889 - 1959)
Father of Ruudi (Rein) Meriste; Elmar Meriste; Elsa Viks Reinmaa (Meriste); Lonelle ja Evald Meriste
Brother of Mihkel Michelson→Meriste (Michkelson); Johannes Meriste (Michelsohn); Niggolas Michkelson; Aleksander Meriste (Michelsohn); Leena Elisabeth Mägar (Michelsohn); ja August Michelson→Meriste
Merike Lahe - ka Kaarli Karel Michelsohn juures on sama lugu (abiks haldajad: Private User, Private User, Mart Neilinn, Private User, Private User ja Jana Viks) Tagasivõtmist saab teha vaid käsitsi.
Vanemad: Kaarl Mihkelson (1816 - 1868) & Marri Mihkelson (deceased)
Naine: Liso Michelsohn (Odar) (1845 - 1902)
Abikaasa: Unknown
Father of Mihkel Michelson→Meriste (Michkelson); Johannes Meriste (Michelsohn); Niggolas Michkelson; Aleksander Meriste (Michelsohn); Leena Elisabeth Mägar (Michelsohn); August Michelson→Meriste ja August Meriste < Einstein
Private User - 08.08 oli enne kui mestimisi ise tagasi võtta saab (ca 24.08 alates).
Arnoldeid Arnold Tikkerberi saab lahutada vaid käsitsi.
Vanemad: Karl Tikkerberi (1880 - 1912) & Anna Juhtma (1879 - 1972)
Naine: Jenny (1906 - d.)
Naine: Herta Leontine Tikkerberi (Kiissel) (1912 - 1993)
Father of Evald Tikkerberi ja Endel Tikerberi
Brother of Voldemar Tikkerberi; Albert Tikkerber ja Ella Kont (Tikkerber)
Half brother of Viktor Juhtma
Nõu võiksid anda ka teised haldajad: Private User, Endel Tikerberi, Olev Raudjärv, Allan Kiissel
Tere Lauri - kas õpetaksid kuidas seda mestimist tagasi võtta? Olen proovinud aga ei lase : eemaldamine lõhub puu. Jenny ei ole selle Arnoldi naine:Arnold Tikkerberi
Olen suvel leidnud ja arvanud ekslikult , et on sama inimene.Endel Tikkerber juhti eile mu tähelepanu sellele ja tal on üigus.Jenny õige mees on :Arnold Tikkerbär see mees.Lapsed ongi juba erinevate meeste juures .Valel Arnoldil on pojad ja õigel tütred. Kui saan õpetust saan ise ka hakkama aga praegu pole selle nõksu peale tulnud.
Krista
Private User ja Merike Lahe - kas seal sai kõik korda või pean ma midagi tegema/aitama? Nii August kui Kaarel
Merike Lahe taas üks Maria Elisabeth Meriste ← Einstein mis vajab vaid käsitsi lahendamist
Vanemad: Jaan Pusse (deceased) & Liso Pusse (deceased)
Mees: August Meriste < Einstein (Einstein) (1884 - 1949)
Mother of Ruudi (Rein) Meriste; Elmar Meriste; Elsa Viks Reinmaa (Meriste); Lonelle ja Evald Meriste
Sister of Johanna Wilhelmine Pusse ja Johannes Maumets Moorast (Moumets)
Nõu võiksid anda ka teised haldajad: Private User ja Anne Anderson
Lauri,
õigete vanematega õige profiil siin:
Unknown Profile
personaali viide siin:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1226.1.312:34?129,363,1572,1...
Tere!
Palun võtta tagasi vigane mestimine. Johan Urrus
Õiged vanemad mõlemad Urrused.
PS - kas mul kui PRO-l poleks võimalik neid vigaseid mestimisi ise kuidagi tagasi võtta, et teil vähem tööd oleks?
Ette tänades!
Private User, sai hommikul tehtud aga jäi teatamata:
Unknown Profile
Johan Urrus
Mestimisi tagasi võtta saavad vaid kuraatorid ja Geni CS