pr.Pendin

Started by Private User on Friday, January 16, 2015
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing all 12 posts
Private User
1/16/2015 at 6:36 PM

Kahjuks pr.Pendin omavolitseb teiste puudes,muutes profiile oma maitse järele.Palun jätke meid rahule!!!

Private User
1/17/2015 at 2:52 AM

Omavolitseb.... seda on isegi hästi öeldud. Teda ei peata miski. Kui palju muudatusi,valemestimisi, kustutamisi, igapäevaselt massiliselt duubeldamisi, et haldusi saaks. Kõik on tõendatud aga mitte midagi ette ei võeta. Mall Pendin jäta see omavolitsemine ja austa teisi.

3/12/2015 at 12:29 AM

Mall - kui pühapäevaks, 15 märtsiks ei ole selgeid vastuseid ega kinnitusi sinult ja teistelt, siis läheb su konto kinni.

3/13/2015 at 4:51 PM

Kuulge, mis toimub? Täna mestisin, kontrollisin ja lihtsalt ilusasti siin aega veetsin ja nüüd avastasin, et hr [Harri Kurvits Harri Kurvits] lihtsalt käis nimesid kustutamas ja möllamas ehk [[Weda Mihkli p Warkale] Jakob Zirk Jakob Zirk], [[Illiko Pärtli p Weda] Mihkel {Zirk} Mihkel Zirk] ja [[Illiko Pärtli p Weda] Johann {Zirk}Johann Zirk]. Huvitav see, et just enne käis Mall piilumas?! Olen nats tige, ei viitsi nagu uuesti kontrollida!

3/13/2015 at 4:52 PM

vabandan, ei saa ma nüüd seda kirja parandada, katsuge aru saada :D

3/13/2015 at 5:01 PM

Sel lihtsal põhjusel, et M. P. käib juba ammu selle kontoga sees toimetamas, mitte hr. Kurvits ise (kes on 82. aastane).

On raporteeritud! Ootame!

Arusaadav ka, juba ammu teada!

3/13/2015 at 5:02 PM

OK seda ma arvasingi! Head ööd! :)

Private User
3/14/2015 at 12:16 AM

See on ikka üle mõistuse jultumus. MP on praegu Harri Kurvitsa nimel Genis ja toimetab Mihkel Lember -le uut puud lisades Mihkel Lember

Private User
3/14/2015 at 12:17 AM

MP puu Mihkel Lember

3/14/2015 at 1:07 AM

Vaatan kohe üle. Kurvitsa kontot kasutab ta juba ammu - sellel on PRO õigused. Mul on väike kahtlus selle konto osas - see on Mallele kellegi poolt kasutada antud. Aga seda tuleb täpsustada. Ma ei usu, et Kurvits oma konto all tegutsemisest midagi teaks.

3/14/2015 at 1:08 AM

http://www.geni.com/path/Harri-Kurvits+is+related+to+Mihkel-Kuldsep...

Kas keegi oskab öelda, kas selles ahelas on mõni võlts-ühendus?

Private User
4/22/2015 at 10:01 AM

Oeh, eelnev postitus kuulub valdkonda "avaliku arvamuse kallutamine kontekstist välja rebitud kontrollimata tsitaatidega" :)

Ehk siis antud probleem on juba ammu lahendatud (MP palvel, ta ise ei saanud ju) ja sisaldas endas põhiliselt eelnevate mestijate (kes ei olnud MP) tegemata jäetud töid.

Showing all 12 posts

Create a free account or login to participate in this discussion