Vastan tagasihoidliku statistika aruandega:
Minu sugulasi
• Topeltkanded: 13
• Mestimistaotlused: 13
• Vastuolud puus: 0
• Vastuolud andmetes: 5
Minu poolt jälgitavaid
• Topeltkanded: 14
• Mestimistaotlused: 42
• Vastuolud puus: 1
• Vastuolud andmetes: 4
Minu poolt hallatavaid
• Topeltkanded: 10
• Mestimistaotlused: 0
• Vastuolud puus: 0
• Vastuolud andmetes: 0
Koostööpartnerite hallatavaid
• Mestimistaotlused: 11
• Vastuolud puus: 132
• Vastuolud andmetes: 327
Minu poolt taotletud
• Mestimistaotlused: 279
Private User
Kas see sinna lisatud viide pole mitte Perristhof, ehk Peri mõis? http://www.mois.ee/voru/peri.shtml
Siin siis minu mestimiskeskuse statistika:
Minu sugulasi
• Topeltkanded: 4
• Mestimistaotlused: 3
• Vastuolud puus: 15
• Vastuolud andmetes: 34
Minu poolt jälgitavaid
• Topeltkanded: 14
• Mestimistaotlused: 42
• Vastuolud puus: 1
• Vastuolud andmetes: 4
Minu poolt hallatavaid
• Topeltkanded: 1
• Mestimistaotlused: 0
• Vastuolud puus: 3
• Vastuolud andmetes: 1
Minu poolt hooldatavaid
• Topeltkanded: 0
• Mestimistaotlused: 1
• Vastuolud puus: 4
• Vastuolud andmetes: 0
Koostööpartnerite hallatavaid
• Mestimistaotlused: 165
• Vastuolud puus: 9970
• Vastuolud andmetes: 63907
Minu poolt taotletud
• Mestimistaotlused: 5428
(vanim on kuupäevast 19-08-2010)
Eelneva selgituseks:
Koostööpartnereid: 2613
Jälgitavaid: 1995
Jälgijaid: 568
Hallatavaid: 415
Hooldatavaid (MP): 245
Pererühma lisatud kasutajaid: 466
(viimased leiab igaüks siit:
http://www.geni.com/account_settings/family )
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.5433.1.7:135?230,1070,1663,1...
Aitäh Urmas Selgis´ele, et ta mulle selle lingi kätte näitas, aga iseseisvalt ei tule toime selle isiku kohta uurimisega. Ehk keegi oskab aimata, kust võiksin ta vanemad või mehe leida, kust tuleb perenimi Selge?
Sain pisut edasi, aga mis siia kirbukakat kirjutatud on?
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1259.1.322:62?486,982,493,156,0
kas nende Ristodega annab midagi teha ?
http://www.geni.com/search?search_type=people&names=Risto+Vaino...
Tere! Tegin ennast prooviajaks pro-ks ,aga ikka jään vahetevahel jänni. Näiteks kui on selline case : http://www.geni.com/merge/compare/6000000011557191168?return=duplic...? 14 inimest on veendunud, et tegu sama inimesega... Vabandan kui rumala küsimuse esitan aga samas olen tänulik, kui nõu/abi saaksin,
Samas, kui ta on ise liitunud, kas siis peab üldse mestima? Piisaks ju sugupuude ühendamisest. Pererühma kutsumine või koostöö taotlus on muus osas abiks. Praegu tundub, et ta on iseenda vend - st. sugupuu on vist ühendatud. Üleliigne profiil sellisel puhul kustutada tolle looja poolt pole mu arust ka paha mõte.
Puuosade liitmise kaudu liitunud kasutaja teise profiili kustutamine tuleb kõne alla kui sellele ei ole lisatud daatumeid, sündmusi, fotosid, lisainfot jms. andmeid, et kustutamise mõttes on see teine profiil tühi.
Kui see nii ei ole siis ei oleks ka mõistlik kustutada ja hea oleks ka selle teise profiili haldajaga suhelda, et tahate tema lisatud profiili kustutada.
Kustutamisest läheb alati teade ka selle haldajale, et profiil on kustutatud. Seega poleks ilus kui sellised teated ilma haldajat teavitamata postkasti hakkavad kukkuma.
Ise pooldan seda mittekustutamise varianti püüdes kasutaja saada niikaugele, et ta kasvõi mestimise ajaks oma profiili muutmise õiguse annaks.
Kas programmeerijad ei ole juba asumas seda õudselt totrat ja kohmakat reeglit muutma? Lootusetu ettevõrmine ühe ja sama isiku n arv profiili lõpuks kokku üheks saada, kui inimene ise on mitu korda liitunud ja tema seitse õde-venda kõik igaüks asunud endi puid ehitama ja topeltprofiilid loonud. Minu meelest on see praegu massiliselt tekkiv rägastik täiesti hullumeelne. Isegi olen kulutanud hulga aega, et huvilisi sugulasi üheks liita, mis siis veel nende liitmisest kõnelda, kes ammu siit keskkonnast lahkunud ja ei mõtlegi kaasa aidata.
Sellel reeglil on ka oma positiivsed küljed. Muidugi on tüütu kui peab iga pereliige üksteisega peregruppi võtma ja siis üksteise loodud topelttööd kokku panema, aga teisalt jälle praeguste reeglite järgi saab üks vabakasutaja panna ainult 100 isikut kirja. Seega oleks tore kui peresiseselt lepitaks kokku, et mis haru hakkab üks arendama ja millist teine ja kõik teevad oma 100 profiili ära ja siis liituvad üksteisega kõigepealt ja siis suure puuga või võtavad kõik ühiselt ühe PRO-ga pererühma, kes siis kui aeg käes puud ära liidab. Kui kutsuda otse suurde puusse, siis jääb liitunu ainult jälgijaks, sest ise ta mitte midagi muud ei saagi teha kui (invaliidsus)gruppi taodelda puu loojate seas ehk siis pere ja koostöögruppe ning anda PRO-dele infot, milliseid lehti peaks juurde panema puusse.
Ma ei õigusta siin topeltkontode tegemist, aga on ka selliseid juhuseid kui inimene unustab oma parooli ära või siis on nii juhm, et meeldetuletust tellida või kaotab juurdepääsu oma e-mailile, aga tahab endiselt puus edasi olla ja teeb topeltkonto. Endine jääb aga endiselt aktiivseks. Noh ma olen paar korda ka sellist sigadust teinud, et kuulutan mitteaktiivse inimese surnuks tegevuste alt ja palun selle mitteaktiivse isiku hallata olevad profiilid kanda aktiivse kontoomaniku haldusesse. Abikeskus on sellisel juhul asja ära teinud.
Olen mõelnud, et tegelikult võiks nüüd juba Geni avaehel olla, mitte kutse oma sugupuud tegema hakata , vaid teade, et eia end Genis! Ennast leides võiks olla lihtne juhis, kuidas oma profiili haldajaga kontakti võtta ja koostööd tegema hakata. Ja kui otsing negatiivse tulemusega, alles siis puu ehitamine ette võtta?
Kuidagi hambutu on hetkel Geni süsteem tõesti liitunud mitteaktiivsete profiilidega tegelemisel.
See eemaldunute ja mitteaktiivsete n.ö. väljaarvamine ei peaks olema projektipõhine vaid automaatne. Üheksa kuu pärast peaks rakenduma õigus pererühmal liitunud kasutaja profiili muuta s.t. ka mestida. Teavitus mailile 1 kuu ette ja kui reageeringut ei järgne siis... Nii ei jääks kasutaja profiilide haldamise õigusest ilma kui otsustab kasvõi 10 aasta pärast jätkata sealt kus pooleli jäi samas aga ei takistaks teistel puud korrastada.
Ma saan väga hästi aru, et see oleks Geni poolt kasutusaktiivsuse pealesurumine aga nii edasi minna ei ole ka eriti edasiviiv.
Või on kellelgi argumente, mis väidaks, et see on halb mõte?
Jaak Tulp
Logi korraks välja ja proovi siseneda, siis näed, kui tobe see asi on. Sisselogimise jaoks on vaja olla geenius.
Esimese asjana teeb iga n00b endale koheselt teise mina ja pärast ei saa keegi mitte kui millestki aru n00b Tuhha Juhhanit on n tükki ja tema suguseltsis on samuti risti rästi omavahel seotud ja sidumata isikukirjeid n korduses. Varem, kui sain, püüdsin neid mestida, kuid kasutajad ei tea isegi, et nad on ennast mitu korda Genisse sisestanud. Loomulikult ajab seesugune sasipundar iga normaalse n00bi juhtmed segi ja ta loobub sellises totruses osalemast. isegi kui saadad talle mingi sõnumi, on ta kas ise või tark postiserver lülitanud Geni spämmijate hulka ja ta ei näe mitte midagi.
Geni ei suuda ega kavatsegi midagi teha, sest privaatsus on püha ja kohtusse minna nad ei soovi.
http://www.geni.com/merge/compare/6000000002553683092?return=bulk_c...
Palun anda kõigil oma panus selle rivi pikendamiseks. 23 on ikka liiga vähe veel.